En ny årskrönika?

2009-12-01

Nu har jag bestämt mig för att försöka blogga lite härinne istället. Jag har en "vanlig" blogg, men den uppdaterar jag så sällan så mina vänner kallar den årskrönikan... Får se om det går bättre här!

I lördags kom två nya hästar, ett sto e Briar - Amiral med föl vid sidan e First Wish. Riktiga dressyrisar alltså! De är inackorderade här och alltså inte mina. Märren är 182 cm så det är en riktig bit häst. Allt funkar bra och de har redan funnit sig väl i flocken.

Söndag kväll upptäckte jag att Nova var halt, och konstaterade en trolig hovböld. Hon har fått stå inne, och nu på morgonen var min hovis här och verkade upp den - splash, sa det! Uschianemej. En halv deciliter grå sörja. På med omslag och box ett dygn till så får vi se hur det utvecklas. Inte så kul att släppa ut en sån i geggan! Men nu är det iaf lite kallare och i morgon ska det bli riktigt burrigt. Men sen kommer väl regnet och plusgraderna igen...

Har några nya hästar på ingång, spännande! Gäller att köpa nu när priserna är låga ;). Berättar mer när det finns mer att berätta.

Nu ska jag jobba lite, sitter hemma på kontoret idag och har ett stycke sjukt barn i sin säng. Solen verkar titta fram snart! Underbart, den ser man inte allt för ofta nuförtiden.

Tjôta på mig nu så att jag kommer ihåg att uppdatera härinne!

//J

Antal kommentarer: 3

2009-12-01 10:42:55 - Ramona, ramonarunds@hotmail.com

Vi hade uppskattat lite bilder också! :)

2009-12-01 11:04:37 - Jenny

Jo, man borde kanske passa på nu när det faktiskt inte regnar...

2009-12-04 18:54:38

ja vad kul med en blogg skall försöka bli en bra läsare...men om du inte uppdaterar för ofta kanske jag hinner läsa...kram
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)