Årets första föl och uppfödningarna tävlar

2015-04-25

Årets första föl har anlänt! En mycket vackert sto e Hasard 1245 u Chivonne Z. Hasard är som bekant bror till vårt sto Montana och en hingst jag tror på. Han har inte betäckt så mycket men jag hoppas han får fler ston, han går själv från klarhet till klarhet och borde kunna producera bra tävlingshästar. 

Lilla fröken har ännu inte fått något namn, men är verkligen en riktigt kavat fölunge som är en av de snabbaste jag haft att ta sig upp på benen och bara gå rätt fram till juvret för att dia! En riktig racer i hagen och samtidigt mysig och pratsam. Hon är dessutom till salu, så hör av dig vid intresse :).

 

Sto e Hasard - Chellano Z - Gershwin. Till salu!

 

Det är fantastiskt kul att följa sina uppfödningar när säsongen drar igång så här på våren! Toscana (född 2008 e Hip Hop - Stanford) har nollat flera 1,20. Valerie (född 2010 e Click and Cash - Stanford) har gjort en terrängtävling i Flyinge som hon vann, och dessutom startat årets första fälttävlan med bra resultat. Sandy (född 2010 e Camaro M - Cortez) har gjort flera 1,10-nollor och debuterade idag 1,20 med noll fel. Simberg Solitaire (som jag inte fött upp men som köptes som föl) har fått sin första rosett med duktiga Tuva i sadeln.

Med andra ord - framtiden är ljus!

 

Sandy född 2010 e Camaro M - Cortez

 

Simberg Solitaire e Simberg Hero - Downland Krugerrand

 

Nu laddas det för fler föl och en seminsäsong, det är redan nästan 10 ston anmälda på språngrulla så det blir nog full rulle (haha). Vi tar emot ston av alla raser och seminerar med både färsk transporterad sperma (från Sverige eller utlandet) och fryst.

Välkommen med ditt sto för seminering! 

 

//J

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)