Emmylou

2017-11-11

Vi är mycket glada för att kunna presentera Emmylou som ny medlem av stoflocken. Ett vackert sto från ett otroligt bra möderne.

Emmy är född 2012 i Tyskland. Hon är grundregistrerad i Holstein men inte visad eller tävlad. Hon är 172 cm hög, ädel och långbent och har ett mycket gott temperament.

Emmys pappa heter Casquetto och är en son till kända Casall. Casquetto kommer ur ett riktigt starkt möderne, Holsteinstam 730B, som även lämnat t ex Cefalo, Asca Z, Carvallo BB och Compadre vd Helle - alla i 1,60. Casquetto själv är far till godkände hingsten Cruseon (ue Cassini I).

Nåväl, fadern till trots så är mödernet betydligt mer intressant (som vanligt). Emmylou är ue Esteban xx som är en riktigt bra fullblodshingst. Han har verkat framförallt i Tyskland och Danmark som förädlarhingst och kan nog betraktas som den bästa fullblodshingsten i modern tid när det kommer till hopp- och fälttävlansavel.

Därefter i stammen kommer Caletto II och Mahmud - Emmys mormor är nämligen ingen mindre än Wisma, känd som mor till Cassini I, Cassini II, Clarimo... och ytterligare en lång rad framgångsrika avkommor. Det är en mycket förärvningssäker stostam och vi tror och hoppas på att Emmy ska leverera i avelsboxen!

 

Antal kommentarer: 1

2017-11-11 12:18:26

(heart)(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)