Nu kan vintern komma

2015-10-25

Förberedelserna för vintern börjar bli klara. Vi körde ut ströbädden i stora lösdriften i veckan och på fredag eftermiddag flexade jag ut lite tidigt och körde högtryckstvätt några timmar. Det är ganska slitigt, framförallt eftersom det inte finns något avlopp - det blir en del sopande! Men resultatet är värt det och det är så otroligt skönt när det blir rent. Egentligen hade det behövts lite färg också men det får anstå till nästa år... kanske finns det några hugade sommarjobbare ;-)?

Efter en natts torka (hästarna fick stå ut med att bli utestängda men det är ju fantastiskt väder!) och några nya halmbalar verkar de boende ganska nöjda:

 

 

Nu är det bara semindelen kvar att tvätta (övriga stallet tog jag för några veckor sen) och det blir eftermiddagens jobb. 

En ny inackordering kom igår, ett ettårigt sto som får gå med Miami till att börja med. Det är bra om de får lite introduktion och en egen kompis innan de får gå ut i stora flocken där det är tanken att de ska vara i vinter. Dessutom är det en åtgärd för att minska smittspridning.

Fire är såld till Q Equestrian i Rimbo, vi önskar lycka till med en fin häst! Det känns lika bra varje gång man får sälja till bra hästfolk.

Därmed är det slut på saluhästar vilket är lite synd, det är alltid kul att ha några på gång. Fick en spännande intressent på Darkness häromdagen men hon är ju inte till salu - åkte dock till ridhuset och gjorde lite film i alla fall. Man vet aldrig.

Som sagt så är det ett fantastiskt fint väder, och jag som älskar hösten njuter verkligen! Det är så skönt så länge det får hålla sig torrt i hagarna men ändå inte särskilt kallt. Underbart!

Nu - Världscuphoppning :-)

 

//J

Antal kommentarer: 1

2015-10-25 18:38:07 - Arg dotter., Tirran04@hotmail.com

Darkness är INTE till salu!!:@:@
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)