GOD JUL

2010-12-24

God Jul till er alla, från oss alla!

Här är det en fin jul, dock kall. Snön ligger vit på taken, och alla hästarna mår bra ;) (peppar, peppar). Det är en jobbig tid med att bära vatten osv, men det är också en väldigt vacker tid.

För hästarna är det ändå bra, det är torrt och fint ute och de verkar inte alls må dåligt i kylan. Naturligtvis måste de ha fri tillgång till mat hela tiden, men det har ju våra hästar året om.

I morse ströade vi stora ligghallen med två halmbalar och det var riktigt poppis! Helst vill de ströa själva, hästarna, men det blir inte riktigt så jämnt som vi människor vill ha det.

I morgon blir det lite omflyttning av hästar eftersom Point Blank ska hämtas från inridning. Alla dräktiga ston och föl ska få gå i en ligghall och så får unghästarna samsas om den andra. Besk och Solitaire står på box, Besk är besvärlig att blanda med allt annat än dräktiga ston. Så han får gå med sin lilla ponnybrud, han trivs bra men saknar Valencia. Valencias föl Valerie vill dock inte gå med Besk, så de får kompromissa ;):

Nu blir det lite godiskok och senare en massa mat - mums!

 

//J

 

Antal kommentarer: 2

2010-12-24 16:07:08 - molly. pettersson, mackulinu97@live.se, vetinteomjagharnån

mjau! mjau mja'u va' mjau gör mjau du mjau (star)

2010-12-26 09:00:29 - JP

Mjau!!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)