Det tar sig

2010-08-08

Äntligen, som Fylking sa - idag har vi kollat Misty och Valencia, båda dräktiga! Så skönt. Valencia på första försöket, Misty på ett omlöp (som jag tror var en tidig resorbering men det får vi aldrig veta).

Solitaire är ombetäckt med Besk efter att hennes tvillingar fick sprutas bort i veckan. Hon har varit på riksutställning i Skara under helgen, det gick väl sådär - brons - men hon skötte sig otroligt bra så jag är nöjd. Och jag tyckte hon var klart finast av treåringarna!

Om två veckor ska hon visas på premiering i Arvika och helgen efter det blir det treårstest. Så hon får bekänna färg den lilla damen, men hon verkar ta det med ro.

Fölen växer så det knakar. Mistys har helt bytt färg, från älggrå till svart :). Inte helt oväntat. Ska dock vänta med id-koll tills Valencias har tappat mer fölpäls för jag tror att hon också blir mörk.

Trist att sommaren är "slut", men nu börjar min favoritårstid: Hösten. Så underbart! Allt lugnar ner sig och man får sitta inne och mysa med tända ljus på kvällarna. Me like a lot!

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)