Positivt, but there's always a but!

2010-07-28

Idag har Point Blank sövts och röntgats helt igenom. Hon är även rektaliserad med ultraljud för att undersöka den sk SI-leden. Ingen hittar nåt fel! Således ingen förklaring till hennes karprygg och lite struttiga galopp.

Hemgångsråd från veterinären är att behandla henne som vilken tvååring som helst, dvs rida in och börja löshoppa i höst och se vad som händer. Vi ska filma varannan månad så att man kan dokumentera rörelsemönstrets utveckling.

Hon var lycklig över att få komma hem! Åkte till kliniken med henne igår och hon har fastat sen igår lunch så hon var lagom glad över att stå där.

Det känns naturligtvis jättebra att det inte är skelettskador eller pålagringar, men å andra sidan så är det en osäker framtid. Men jag litar på veterinärerna nu och kör på som de tycker.

Neva kollades i söndags och är dräktig med Laurentio, skönt! Novas tvillingar har vi ännu inte sprutat bort, det ser ut som att en försvinner av sig självt och vi avvaktar några dagar till.

Jag har lagt några timmar på högtryckstvätt av stall och ligghall, i morgon blir jag förhoppningsvis klar med ligghallen i alla fall och det är det största projektet. Så skönt. Lite av ett skitjobb, men underbart när det är klart.

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)