Ny höst, ny häst

2016-11-17

Ja det börjar ju bli en vana att köpa sto på hösten... Jag skulle egentligen inte köpa någon i år men ibland dyker tillfället upp helt enkelt. Det är inte ofta man hittar såna här ston till salu i Sverige!

Just On Time är e Quintender som själv har tävlat 1,60 och redan (de äldsta avkommorna är födda 2005) har flera avkommor i 1,60. Han är A-premierad i Sverige och jag har sett många fina unghästar efter honom. Han kommer ur den mycket fina holsteinerfamiljen 741 och hans mormor är bland annat mamma till Cardento.

Just On Times möderne var dock helt avgörande för mig. Hon kommer ur den berömda holländska Minka-familjen. Ur stofamiljen kommer ett stort antal 1,60-hästar och även Totilas! Just On Times mormor Paminka är till exempel mamma till den fina hingsten Cordess och mormorsmor Usminka är mormor till Iowa.

Just On Time har inte tävlat själv pga skada men har flera presterande syskon. Mamman har bland annat lämnat Balderdas (e Verdi) plac svår hoppning, Blizz On (e Lord Z) plac msv hoppning och flera avkommor med hoppdiplom. 

 

 

Just On Time är en mycket snygg häst med bra storlek (170+), långbent och ädel. Hon är i år dräktig med Nintender.

 

//J

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)