Snabbt nedslag i verkligheten

2018-07-09

Tempot är högt i fölfabriken så här års! Det finns inte mycket tid till bloggande men en liten uppdatering hinner vi väl med. Många är i Falsterbo den här veckan men det är en ganska svår vecka för oss som driver stuteri att ta sig iväg, särskilt när vi har så lång resa.

Det rullar på bra och vi har ungefär lika många ston som "vanligt", något fler än ifjol vid samma tid. Dräktigheterna har varit riktigt bra, det vågar jag säga nu när vi är så långt gångna på säsongen även om det kommer in nya ston hela tiden.

Av de egna stona är fem stycken dräktiga, nämligen:

Cirieka Z e Caretano - Ramiro, dräktig med Gamelus R 
Championa Z e Crown Z - Calvaro, dräktig med Action Blue 
Montana e Iowa - Voltaire, dräktig med Chellano Z 
Heather Primera e Heartbeat - Cortez, dräktig med Million Dollar 
Emmylou e Casquetto - Esteban xx, dräktig med Unlimited 

Flera av dessa föl går att boka redan nu om någon tycker de verkar spännande! Till salu från årets kollektion är hittills sto e Cristallo II u Toscana (Hip Hop - Stanford) och hingst e Nintender u Heather Primera (Heartbeat - Cortez). Hör av dig vid intresse.

Som sagt kommer det nya ston för seminering fortfarande och ännu är det inte särskilt sent, även om det känns så med tanke på att det har varit sommarväder i flera månader. Men de ston som semineras nu kommer att föla i början av juni om allt går som det ska, så det finns gott om tid än. 

 

Tenth Avenue, hingst e Nintender född 23 maj

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)