Våren på G?

2015-02-23

Ja lite fram och tillbaka är vädret, och det har det ju i och för sig varit hela vintern. Men visst märks det att våren är i antågande! Det är otroligt mycket ljusare både morgnar och kvällar och hästarna har börjat fälla.

Vi har sällan tidiga föl och det första väntas i mitten av april. Jag ser dock att det börjar fölas lite här och där, mest på kontintenten såklart men även lite i vårt nordliga land. Det är såååå spännande! Jag har uppdaterat salusidan med vilka föl vi väntar i år. Det är också ett par inackorderingar som ska föla här så det blir nog fullt upp.

Innan fölningarna drar igång blir det dock en liten sväng till Gothenburg Horse Show och även till SWB:s Bruksprov. Det är ju lite av tradition och särskilt bruksprovet brukar vara det ultimata vårtecknet - i år är det dock senare än vanligt. Några spännande hingstar är anmälda, säkert ingen jag kommer att använda men det är alltid kul att vara där, se lite hästar och träffa folk. 

Några av mina hingstval är klara, det brukar jag dock alltid säga den här tiden och få äta upp det ibland.... för jag har en förmåga att vara ombytlig. Men det är spännande herrar! Det finns så många hingstar jag vill använda så jag behöver fler ston, och jag har faktiskt en eller två på ingång. Den/de får en egen presentation i bloggen så småningom.

Seminstationen öppnar runt 1 maj, vill någon komma tidigare går det såklart bra om ni hör av er. Prislistan ska uppdateras snarast, det blir dock inga stora förändringar. Anmäl ditt sto på Språngrulla (ring el maila om annan ras än SWB).

 

Jersey Girl född 2011 e Bravour - Sajdak xx

 

Tjingeling!

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)