Nu kör vi!

2017-04-21

Stallet är tvättat och våren är... kall, men här! 

 

 

Den 2 maj kör vi igång med veterinärkvällarna för i år och från och med då kör vi varje tisdag, torsdag och söndag kl 19-21. Om någon vill komma redan nästa vecka (v 17) går det också bra, men då måste ni meddela via mail/sms/telefon/facebook. Det är jättebra om ni gör det även längre fram på säsongen inför första besöket med ert sto, så att vi har ett hum om hur många som kommer.

Vi tar som vanligt emot ston av alla raser och seminerar med både färsk och fryst sperma. Vi har tillgång till uppstallning efter dina behov och önskemål i mån av plats. 

Hos oss kan du få skick från alla hingstar som står i Sverige och de flesta i Europa (de europeiska hingstarna måste stå på EU-station samt vara inom rimligt avstånd från en flygplats). Vi är också betrodda att seminera med fryst sperma från hingstar som Kannan och Casall vilket inte gäller alla seminstationer i landet.

Nytt för i år är att vi har ett samarbete med The Stallion Company och har ett antal av deras hingstar i vårt fryslager. Det betyder att ni inte har några kostnader för frakt av dessa doser. Mer info om hingstarna kommer inom kort, de vi har i lager är Bentley vd Heffinck, Dino W, Cristo, Cormint, Quintero, Parco och Clinton II. Utöver dessa har vi även doser från Iowa, Giljandro van den Bosrand och ridponnyhingsten Daho du Paradis hemma.

Om du planerar att använda fryst sperma som ska skickas hit är det jättebra om du hör av dig i god tid utifall det går att samtransportera för att minska kostnaden för er stoägare.

Hjärtligt välkomna till oss för en ny spännande seminsäsong! Vi ser fram emot att få serva er och att få göra vårt allra bästa för att få era ston dräktiga. Har du några frågor? Tveka inte att ringa, messa eller maila! Jenny nås på 070-629 15 70 eller jenny@athenas.nu.

 

//Jenny, Jonas och Annika

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)