Säsongsutvärdering

2021-11-04

Nu är årets seminsäsong till ända och det är dags att summera. Vi har haft ännu en rekordsäsong i antal ston och det blev lapp på luckan redan i början av juli. Det känns ju sådär att säga nej till folk, i synnerhet så tidigt, men vi hade helt enkelt för mycket att göra. Dräktigheten har varit bra i år även om det var en del struliga brunster emellanåt. 

Men med årets säsong ännu färskt i minne vill jag gärna börja tänka på nästa och vad vi kan göra bättre eller bara annorlunda. I mitt eget huvud snurrar en liten (haha) lista men jag fyller gärna på den med tankar från er kunder! Det är ju ni som håller vâla igång helt enkelt. 

Bland annat funderar vi på att köra mån ons fre morgon/fm istället för tis tors sön kväll. Hiss eller diss? Problemet när vi har så många ston att undersöka är att vi måste börja väldigt tidigt för att hinna med alla och det gör att det blir allt svårare att förutse äggsläpp. Det blir sena kvällar och ibland nätter vilket inte är optimala förutsättningar för varken hästar eller människor. 

Lite på samma tema så har köerna varit långa under säsongen så en tanke är att istället för drop in ha entimmasintervall där ett visst antal ston ryms. Det kräver mer planering både av oss och av er stoägare men vi tror det kan bli bättre för alla. 

Min lista är som ni säkert förstår mycket längre än såhär men det är lite i den här andan jag önskar att ni hjälper mig att tänka! Vad kan vi förbättra för att utvecklas åt ett bra håll 2022? Vad är på er önskelista och vad vill ni absolut INTE uppleva? Finns det saker ni uppskattar som ni inte vill att vi slutar med? Vad är bäst och vad är sämst?

Hör gärna av er på det vis ni tycker känns bäst med era tankar och idéer :-)

 

//J

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)