Tvilling-år!

2010-07-22

Av sju betäckta ston har vi nu dräktighetsundersökt fyra - tre av dessa med tvillingar! Måste vara nytt rekord. Bonnies fick vi spruta bort och betäcka på nytt och hon har nu bara en, tack och lov. Nova får vi kanske göra det samma med, och idag kollade vi Solitaire som sitter i samma sits. Alla har gemensamt att de legat/ligger PÅ varandra - alltså inte ens bredvid, och inget mellanrum mellan dem. Så det är väldigt svårt att klämma bort den ena.

På söndag koll av Neva och minns jag rätt stod hon också med två ägg...

Misty och Valencia är nu seminerade med Baltimore, vi sköljer nog Val för hon kan vara lite skum. Sent på säsongen är det ju också.

Idag regnar det (eller gjorde i morse i alla fall, nu har det visst slutat) och det gillar hästarna! Har varit ett hemskt bromsår eller klägg som de egentligen heter ;). Otäcka djur. Visst är det underbart med fint väder men varför måste man straffas med bitande insekter?

Funderar på att anmäla Solitaire till treårstest eller inte, vet inte om det gör så stor nytta för henne men visst är det kul att vara med. Ska tänka en vecka till så får vi se.

 

//J

Antal kommentarer: 1

2010-07-22 11:04:56 - Ramona

Anmäl Solitaire till treårstesterna. Det är enklare att dra sig ur anmäld, än att försöka komma in oanmäld.

Dessutom är det en rolig dag ut ifall du väljer att vara med. Så jag röstar på att hon ska få gå treårstesterna. Bara för att!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)