Det rullar på

2010-06-07

Just nu händer det inte så mycket. Fölen växer och alla hästar är på bete. Vi har fått några nya beteshästar och ett par till är på ingång, sen börjar det faktiskt bli fullt. Kul! Just nu 18 hästar på gården.

Dagarna går med stängsling och annat. Vi har haft mycket fint väder den senaste tiden men nu skulle det behövas lite regn, och om prognoserna stämmer så kommer det i veckan.

Neva börjar närma sig fölning, hon är idag på 332 dygn efter seminering men vi vet att hon släppte ägget sent. Hon har ganska stort juver och börjar slappna av i bäckenband etc så det är nog på G om nån vecka gissar jag.

Valencia som är seminerad 1 augusti är dock bara tjock! Hoppas att hon inte går över tiden, för då blir det omöjligt att hinna med betäckning i år. Om allt går som det ska betäcker vi henne på fölbrunsten så vi kommer ikapp lite tidsmässigt.

Besk börjar få lite bokningar, och visar sig från sin bästa sida (nästan) varje dag. Vilket psyke den hingsten har! Han har verkligen ett superbra temperament, så alla ni som har eller känner ston som behöver förbättra sitt temperament - här finns hingsten ;).

I veckan som kommer så ska Misty kollas för seminering (26 dygn efter fölning på onsdag), Choice kollas dräktighet (17 dygn på fredag) och Bonnie kollas dräktighet (har gått med Besk och är ca två veckor efter sista betäckning idag). Spännande!

 

//J

Antal kommentarer: 1

2010-06-16 11:29:35 - Marie

ja Besk temperament är det inget fel på! Kul om han får ston hos er i sommar :) Han är saknad här hos oss men vi vet att han har ett bättre liv hos er än vad vi för stunden skulle kunna erbjuda honom.(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)