Äntligen minus...

2009-12-04

...iaf i två dagar. Men otroligt skönt att det frös till lite i hagarna. Jag är oändligt trött på gegga! Hästarna tycker lite si och så, de gillar inte att det har blivit hårt och knaggligt heller så nu är de faktiskt ännu mer inne än tidigare. Men de har ett fritt val så jag utgår från att de fattar korrekta beslut ;).

Igår red jag lektion. Rider på ridskola en gång i veckan för att få lite riktig ridning, här hemma blir det bara åka i skogen och det är ju inte särskilt utvecklande. Jag rider i en hoppgrupp så det är bommar, markarbete och hinder varje gång. Jättekul, men det är svårt att rida i grupp med många och ännu svårare när de inte är vana vid enskild träning. Sen blir det alltid så att när man är lite mer rutinerad så får man de gröna hästarna, och då blir min utbildning att utbilda dem. Men det är såklart också givande.

Idag åker jag en snabbis till Uppsala, bara över dagen. Tänkte jobba lite men nu inser jag att batteriet i datorn börjar bli gammalt så det kommer nog bara räcka en timme till... men jag har med en bra bok så det blir nog bra. Dåligt betalt när man läser romaner bara =(.

I morgon stundar årets andra julbord, det ser jag fram emot! Blir säkert en härlig tillställning eftersom det bara kommer bönder - passar mig excellent =).

Nu ska jag surfa lite innan batteriet tar slut. Over and out!

//J

 

Antal kommentarer: 2

2009-12-04 18:57:26 - Elinor

hm man skall ju skriva sitt namn när man kommenterar...herregud detta kommer bli jobbigt för dig att läsa, när jag inte ens fattar hur man kommenterar! En snabbis till Uppsala !! inge långt alls va? Var det ett trevlig julbord?

2009-12-04 20:59:16 - Jenny

Gick ju gôrbra ;). Jo Uppsala gick fint, buss från K-stad, 1,5 timme i Uppsala och sen buss tebaks. Nu hemma i TV-soffan.

Julbordet är i môra!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)