Öppet och glid, men ingen räkmacka

2010-06-30

Nu krånglar det lite. Jag gillar det inte.

Bonnies tvillingar fick vi spruta bort, enda möjliga. Nu är hon betäckt igen och jag hoppas att det bara blir en!

Nova sprutades igång efter att vi missade hennes 30-dagars brunst, nu ser hon ut att få en racerbrunst så jag hoppas vi hinner innan ägget går! Seminering early in the morning i morgon.

Misty inte dräktig! Första gången på mina fyra föl på henne som hon inte tagit sig på ett skick. Hon brukar vara klockren och exemplarisk. Såklart undrar jag över om det var rätt beslut att betäcka... men nu provar vi väl igen, det är faktiskt inte ens juli än. Men hon är inte brunstig heller.

Och Valencia vill inte föla. Hon ser inte alls på G ut. Hon brukar ju gå över tiden, och är "bara" på dygn 334 idag, men... Trodde nog hon skulle vara lite snabbare när det är så sent. Det lutar nog åt att hon får stå tom i år.

Solitaire betäcktes med Besk i morse i alla fall, lite för sent, jag hade tänkt förra brunsten men då visade hon inget intresse. Eftersom hon bara är tre så vill jag inte forcera utan lät det gå ett varv till, och nu stod hon snällt.

Tävlingshelg stundar nu, nationella tävlingar på hemmaklubben så det blir ganska lite rast och vila under helgen. Men det är kul, och vädret ska bli utmärkt!

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)