Nyförvärv #1

2019-11-30

Ni som känner mig vet att jag får stort behov av att leta nya ston ibland, förträdesvis inträffar detta på hösten (undrar om jag någonsin köpt en häst på våren?). Nu har jag faktiskt letat lite ordentligt ett tag, men de få jag hittat som verkligen passat har inte passat plånboken.

Eftersom det märks ganska tydligt på mig att jag är i den här fasen brukar jag få en hel del tips, så också denna gång. Men jag är ganska kräsen, och dessutom ska hästarna tala till mig och kännas bra i magen. Det senare inte minst viktigt. Så även om jag fått massor av fina förslag på riktigt! bra ston i det senaste har ingen riktigt klickat.

Men i veckan kom ett PM som gjorde mig nyfiken. Jag kollade lite mer, och lite mer, och kände att detta är rätt. Så nu vill jag presentera det näst senaste tillskottet till flocken - det senaste tillkom några timmar senare så hennes presentation får ett eget inlägg.

Finepix VT är född 2008 e Quidam de Revel - Contendro I - Carthago - Mowgli. Hon kommer ur den kända Bonita (ex Blues)-familjen som ju fick ett eget stofamiljsnummer (75) för inte alls så länge sen. Mormor Costa Rica H härstammar från Stuteri H och är mor till bland annt de godkända hingstarna Ronhaldino H och Optiv VT. Mormor, mormorsmor och mormormormor är elitpremierade!

Finepix mamma Coolpix hade dubbeldiplom på sitt treårstest och har bland annat lämnat även Canon VT och Bohlina VT som båda hade hoppdiplom och nu tävlar framgångsrikt.

Finepix har haft två föl uttagna till SWBs elitauktion och är i år dräktig med Cascadello I.

 

 

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)