Inspired!

2015-10-07

Då har Breeders varit igen och som vanligt spenderades några dagar i Skåne. Inga egna uppfödningar startade (dessa skador... :/), men Montanas förstfödda Obama e Clinton I gick sexårschampionatet och kom till final! Tyvärr med ett nedslag (jag tror minst 80% rev det hindret) men en fin runda:

 

 

Det är alltid lika roligt att vara på Flyinge. Det är alltid lika roligt att vara på alla stora hästevent, i och för sig, men det är ändå något visst med Flyinge. Sen diskuteras som vanligt lämpligheten som tävlingsplats både här och där, men stämningen kan man inte ta ifrån anläggningen.

Just att se många fina hästar och träffa flockvis med likasinnade är en riktig energiboost tycker jag! Och alldeles särskilt när man får se hur hingstarna förärver sig, och få ett kvitto på att man tänkt en del rätt. Det är fortfarande några hingstar jag saknar ston till, men det känns som att jag har så jag klarar mig nu ett tag ;-). 

Framförallt gillade jag ett gäng hästar e eller ee Namelus R. Hip Hop förnekar sig som vanligt inte heller. Så otroligt enkla hästar hans avkommor verkar vara! Mina båda helsyskon e Hip Hop, Viktor och Toscana (ue Stanford) tävlade också bra i helgen.

På hemmaplan är det mesta lugnt. De sista ettårshingstarna åker hem i helgen (finns plats på lösdrift om nån önskar) och vädret är fortfarande på vår sida. Men snart kommer väl monsunen ;-). 

Nu är det lite att göra innan det blir vinter, till helgen ska jag tvätta seminstallet, vi ska köra ut alla ströbäddar, och... ja Darkness som är den enda tvååringen måste komma igång och löshoppa också! Så helgerna är fullbokade framöver - jag jobbar ju heltid i veckorna. En ridhäst vill jag ha också, men där går nog gränsen för dumhet :p.

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)