Valerie

2010-07-15

 

Äntligen bild på Valencias föl! Född 2 juli e Click and Cash. Otroligt fin och tuff unge, hänger lite i knäna nu men det jobbar vi på. Hon gick på tå första dagarna och när hon sjönk ner i kotleden så satte det sig s.a.s i knäna istället.

Skönt att alla fölningar för året är klara, och att allt efter omständigheterna har gått riktigt bra. Nästa år kommer vi att få flera sena föl, endast två dräktiga hittills - Choice och Bonnie. Misty kollas åter i morgon för ev spermabeställning och Valencia sprutades igång efter fölbrunst idag.

Mistys föl Sandy är sålt till Louise i Huskvarna, grattis och lycka till!

Point Blank (född 2008 e Lucky Point - Cortez) var på återbesök på kliniken idag. Gjorde illa sig i vintras, vi vet inte vad som är felet men hon har fått en rejäl karprygg. Har nu jobbats vid hand ett par månader men vi ser ingen direkt skillnad. Åter nästa vecka för sövning och röntgen i ryggläge.

Hittar vi inga skelettförändringar så blir det svåra beslut hur vi ska göra med henne. Jag vet ju inte om hon har ont. Funkar hon som fölsto? Ska man rida in? Ja, vi får se. Men beslut måste fattas inom någon månad åtminstone.

 

//J

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)