Kulborttagning

2010-04-22

Igår var vi på ATG-kliniken för kastrering av en inackordering. Allt gick bra och än så länge ser det fortfarande bra ut. Lille herrn står på box ett par dar och ska ha lite skrittmotion, när jag var ut med honom i eftermiddag var han inte riktigt timid om man säger så ;).

Inne på ATG så träffade vi på en annan gammal bekant, nämligen Gangster som bodde hos oss förra vintern. Han var också inne för kastrering. Shit vad grann han hade blivit! Jag har inte sett honom på ganska exakt ett år, när han åkte från oss till hingstbetet förra året. Nu var han jättefin, mycket välutvecklad. Kul!

Bebis och mamma mår bara bra, de får vara ute ngn timme om dagen för det har varit ett rysligt dåligt fölväder. Nu ska det visst vända och bli bättre och jag hoppas att meteorologerna har rätt! Jag trodde faktiskt att våren var här, men ack vad jag bedrog mig. Vårbruket är dock igång så smått med allt vad det innebär.

Har fått tänka om lite vad gäller hingstvalen (surprise!), Cashmir som var förstahandsval på Neva funkar visst inte på TAI. Sir Oldenburg har jag nästan har avskrivit eftersom han verkar få så himla många ston. Nu har jag börjat kolla på Laurentio, såg honom på bruks som hastigast och gillade mycket.

Till Misty blir det ganska säkert Odermus R, till Nova har jag inte bestämt till 100 och till Valencia får vi se fram på sommaren. Några av hingstarna som är hennes kandidater kommer vara i tävling och då kanske man kommer till nåt bra beslut... jag vet inte.

 

//J

Antal kommentarer: 1

2010-04-26 12:48:21 - Anna

Vi bugar för komplimangen om Gangster!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)