Mera inspiration!

2016-03-30

I påskhelgen gick Gothenburg Horse Show av stapeln, i år med världscupfinal - och det blev såklart ett besök. Det är inte varje år jag åker ner (fast nu har det nog blivit... fem i rad åtminstone) men det är alltid lika trevligt. Minns de första gångerna man var där, när mässan var i gången runt själva arenan. Det var tider det! Inte lika lätt att shoppa ;-).

Jag och dottern var nere söndag till måndag och såg hoppning båda dagarna. Det blev såklart lite shopping också, även om det inte är min starka sida. Genomsnittsbesökaren handlar tydligen för 1800:- och det gjorde vi inte kan jag avslöja (men en del handlar väl mer antar jag). På söndag gjorde Casall och RGB sin sista start på svensk mark och Casall var suveränt fin. Han kommer att vara tillgänglig på ett bättre sätt framöver men är ju väldigt dyr. Någon bra son kanske kan bli aktuell att använda. Jag har ju åtminstone ett sto i avel med hans far Caretino som farfar, Cirieka ue Ramiro Z.

 

Roffe och Casall i full fart, mobilkamera är bra men inte i höga hastigheter

 

Hingstvalsplaneringen fortskrider. Det dyker ju upp några nya kandidater som vanligt den här årstiden men ursprungsplanen håller ganska väl än så länge. Vill någon göra ett beställningsföl är jag öppen för förslag. 

Våren nalkas med stormsteg och vi har planerat in första veterinärkvällen den 19 april. Vi kör precis som tidigare år tisdag, torsdag och söndag kvällar från kl 19 och framåt. Jag vill att ni hör av er när ni är på G första gången så att vi har ett hum om hur många som kommer. Är det SWB-hingst som ska användas - anmäl i Språngrulla först! www.sprangrulla.se

Nu är det bara att ta tag i allt helt enkelt; Stängsling, tvätt och städning och allt annat som måste förberedas. Sen kör vi! Välkomna :-)

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)