Flyinge

2012-03-05

Dags att spendera två veckor på Flyinge! Jag har idag avklarat första dagen på seminkursen, som kommer att pågå under denna vecka och kommande.

Åkte ner redan i fredags och kikade lite på sluttampen av bruksprovet, ingen av de helt nya som jag kommer att använda men det var några fina prestationshingstar. Dessutom visade sig flera av de hingstar som jag tidigare har använt i hingstklassen på lördagen.

Söndagen spenderade jag i Helsingborgs ridhus för att se lite hoppning, man får passa på när man är i Skåne och har allt inom räckhåll!

Jag fick också under helgen rapporter från mina uppfödningar Viktor (född 2007 e Hip Hop - Stanford) som nollade två stycken 1,10-klasser, och Point Blank (född 2008 e Lucky Point - Cortez) som hoppade bana för första gången. Båda ger mig inspiration att fortsätta!

Eventuellt har jag ett nytt spännande sto på gång in i avelsboxen, men jag behöver verkligen sälja av några unghästar innan jag producerar flera. Väntar på att de ska fälla av nu så att man kan ta lite ordentliga bilder på dem... tror faktiskt att de är rätt fina därunder!

 

//J

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)